Etter jeg startet å studere Digital Markedsføring, har jeg endret synet på mange ting. Dette er en oppsummering av tankene jeg gjør om min egen fremtid.

Andreas Kristiansen Fremtid

Studiene

For tiden studerer jeg Markedsføring og Salgsledelse ved Markedshøyskolen, en studieretning jeg må si at jeg er godt fornøyd med. Vi har hatt både praktiske og teoretiske fag, som har gitt meg en god pekepinn på hva markedsføring og salg går ut på.

Den virkelige høydaren til nå, har vært dette semesterets valgfag; digital markedsføring. Med tanke på at vi nå såvidt nærmer oss Februar, og jeg allerede peker ut dette som høydepunktet hittil, kan jeg si at dette er noe for meg. Aldri før har jeg funnet et fag som appellerer så mye til meg. Fra å kun gjøre det obligatoriske på skolen, til å bruke det meste av fritiden på å lese og skrive om digital markedsføring. Endelig har jeg funnet noe på skolen som virkelig motiverer meg og gir meg følelsen av at “dette vil jeg jobbe med“!

Kortsiktige planer

Mine kortsiktige mål er  å hele tiden utvikle meg og lære noe nytt hver dag. Jeg vil ha en så bratt læringskurve som mulig, for å bli det beste jeg kan bli innen Digital markedsføring. Nå har jeg flere plattformer der jeg utvikler kompetansen min; studiene, bloggen og læringsnettverket mitt på nett.

Selv om jeg har mange plattformer der jeg lærer mye og utvikler meg, er det noe jeg mangler for å kunne ha den utviklingen og skape den tyngden jeg trenger; en jobb eller internship innenfor digital markedsføring.

For tiden har jeg en deltidsjobb på Kiwi Mjøndalen, noe jeg forsåvidt trives med, men jeg er på utkikk etter noe som kan gi meg kompetanse innenfor det jeg virkelig har lyst til å jobbe med resten av livet.

Det jeg ser etter i en deltidsjobb ved siden av studiene er et dynamisk arbeidsmiljø som oppfordrer til læring, kollegaer med kompetanse som jeg kan lære av og oppgaver som utfordrer mine kunnskaper og kreativitet.

Langsiktige planer

Å beskrive hvilke langsiktige planer man har, er ikke alltid like lett. Veien blir lagt mens man går og det som ser ut som en drømmesituasjon nå, er kanskje ikke det man ønsker i fremtiden.

De langsiktige målene mine nå, må være å èn dag drive min egen nettbutikk eller et digitalt markedsføringsbyrå som er innovativt og som skaper verdi for kundene sine.

Det er ikke bare hvilken jobb jeg kommer til å ha, som er viktig for meg. En annen viktig faktor for meg er folkene jeg omgås med og arbeider med. Et mål i seg selv, er å ha inspirerende kollegaer som brenner for det samme som meg og er læringsvillige, samtidig som de er villige til å lære bort kunnskapen de selv sitter med.

 

Jeg vil ha en jobb der utfordringene og læringen aldri stopper, det er derfor digital markedsføring er noe for meg.

Den som tror han er ferdig utlært, er ikke ferdig utlært, men ferdig

 

Er du interessert i å vite mer om meg? Les siden Om Meg eller ta Kontakt.